2 Цвят Холографски насипни пайети с быстросохнущим лепило, опаковка от 2, 4 бутилки, Само на 40 г, с различни форми за нанасяне на блясък на косата, за тялото, лицето, оч?
  • Новинка

2 Цвят Холографски насипни пайети с быстросохнущим лепило, опаковка от 2, 4 бутилки, Само на 40 г, с различни форми за нанасяне

BGN 2.00

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✨ На помещение и включва - 2 цвят на холографски обемен блясък : 2 саксията от сребро и 2 на саксията от розово злато Быстросохнущего лепило. ✨Голям брой - Във всеки буркан се съдържа голям блясък 1 цвят. само в опаковка от 40 г. ✨Звезда различни размери; СЪРЦЕТО и ЕДНОРОГ.Той също така се смесва с различни размери : ЗВЕЗДА 0,2 мм, СЪРЦЕТО и ЕДИНОРОГОМ.Той също така се смесва с различни размери : ЗВЕЗДА 0,2 мм, СЪРЦЕТО и ЕДИНОРОГОМ.Той също така се смесва с различни размери : 0,2 mm, 0.6 mm, 1 mm, 1,6 мм, 2 мм и 3 мм и 6 мм ✨ Многократно използване - Такъв ярък блясък в големи количества може да се прилага на различни части от тялото си : лицето, очите, косата, ръцете и всяка друга част, както ви харесва.Тя може да се използва за нокти-арт, смола, Чаши, чаши и така нататък. ✨ Красива и сверкающая - Благодарение на брилянтен макияжу с пайети на тялото Ви винаги ще бъдат най-атрактивни в никакъв случай.Направи си сам С Блестящи Пайети, всяка рана ще бъде Прекрасна и уникална.