20 Опаковки Пенопластовой дъски с размери 11 x 14 инча, Черен Лист от Стиропор с Дебелина 0,2 инча, Плакатные Дъски, Знак за Diy Проекти за Рамкиране на снимки, художествен?
  • Новинка

20 Опаковки Пенопластовой дъски с размери 11 x 14 инча, Черен Лист от Стиропор с Дебелина 0,2 инча, Плакатные Дъски, Знак за Diy

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⬛ Опаковка : Вие ще получите 20 опаковки пяна дъски талпи (11 x 14 инча) дебелина 5 мм /0,2 инчаТези листове черен стиропор дебели, така че те запазват формата си и не се огъват. ⬛Материал : Пенопластовая печка с помощта на висококачествена еластична сърцевина от стиропор.За допълнително спокойствие тази дисплейная панел, който не съдържа вредни токсини, като например от CFC.Тези превъзходни полистирен на плочи с размери 11 x 14 инча леки, но издръжливи за преносимост и дълголетие.Гладка бяла повърхност за маркери, бои и лепила. ⬛Лесно се реже с нея лесно се работи.От Вас лесно може да се реже на форми с помощта на нож за бродерия или друг нож - режат чисто и лесно, като не оставя зазубренных ръбове.Чудесно за употреба при намаляване на рамка размер или други проекти "Направи си сам". ⬛ Черна дъска за плакати : Тези черни дъски за плакати, подходящи за изграждане на рамки, фонове, монтаж дисплеи, демонстрационни дъски, експонати, изработка на модели, постери, рамкиране означения, училищни проекти и много други. ⬛ Следпродажбено обслужване : Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нашите приятелска услуга за поддръжка на клиенти, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ⬛ Опаковка : Вие ще получите 20 опаковки пяна дъски талпи (11 x 14 инча) дебелина 5 мм /0,2 инча.Тези листове черен стиропор дебели, така че те запазват формата си и не се огъват. ⬛Материал : Пенопластовая печка с помощта на висококачествена еластична сърцевина от стиропор.За допълнително спокойствие тази дисплейная панел, който не съдържа вредни токсини, като например от CFC.Тези превъзходни полистирен на плочи с размери 11 x 14 инча леки, но издръжливи за преносимост и дълголетие.Гладка бяла повърхност за маркери, бои и лепила. ⬛Лесно се реже с нея лесно се работи.От Вас лесно може да се реже на форми с помощта на нож за бродерия или друг нож - режат чисто и лесно, като не оставя зазубренных ръбове.Чудесно за употреба при намаляване на рамка размер или други проекти "Направи си сам". ⬛ Черна дъска за плакати : Тези черни дъски за плакати, подходящи за изграждане на рамки, фонове, монтаж дисплеи, демонстрационни дъски, експонати, изработка на модели, постери, рамкиране означения, училищни проекти и много други.