Фотопринтер XIXIAN, Принтер, хартия Формат А4 С Директен Термотрансферен предаването, Безжичен Принтер, Мобилен 210 мм Мини Мобилен фото принтер с USB Връзка БТ с подкреп?
  • Новинка

Фотопринтер XIXIAN, Принтер, хартия Формат А4 С Директен Термотрансферен предаването, Безжичен Принтер, Мобилен 210 мм Мини Мобилен

BGN 1.33

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Универсален принтер】 Мобилен принтер A40, който е подходящ за печат на PDF-файлове, тест на хартия, в интернет страницата на договора, снимки и т Дълго време на изчакване и с приложение, което разполага с разнообразие от материали и типография, лесен за настройка и печат, перфектен помощник в ученето и офис работа. 【Няколко размера за печат】 Термопринтер A40 оборудван с 2 скоби за регулиране на ширината на отвори за хартия с подкрепата на 210 мм/107 мм/77 мм/56 mm (формат А4/4"/3"/2") ширина термобумаги сега на разположение на различни формати хартия за многократна отговарят на вашите нужди от печат.А също така поддържа използването на ролка и сгъваем хартия. 【Удобен за живота си】 Благодарение на компактния си размер-265x80x45 мм /10. Вградени 2 елемента батерии с капацитет 2600 mah, които могат постоянно да отпечатате 3 часа след пълно зареждане, дълго време на изчакване на 90 дни, са отлични за носене в бизнес пътувания, училище и т. Можете да разпечатате фактури, договори, списъци и изпитни документи-договори на място с помощта на своя телефон или компютър. 【Висока съвместимост】 Поддръжка на мобилни телефони с IOS и Android, с помощта на бт връзка.Включване на принтер, първо натискане на бутона на захранването за 2 секунди.За мобилни устройства, първо изтеглете заявление (), влезте в него и да се свържат с устройството, чрез функцията на БТ.Ако трябва да отпечатате изображения с помощта на компютър, моля, първо заредете драйвер. (В този момент водачът не поддържа mac OS). 【Отлично качество на печат】 Принтер A40 снабден с висококачествена печатащата глава, която осигурява дълготрайност на повече от 50 км и отпечатва около 168 000 превозни листа хартия във формат А4.Използвайте съвременни технологии топлинна, не се изискват касети с мастило или консумативи, икономията на енергия и опазването на околната среда.