Чиста Синусоидална Инвертор Преобразувател на мощност на постоянен ток 12 v/24/48/60 В променлив 220 10 000 W Трансформатор на Напрежение Пикова Мощност за дома (Цвят: 24-220v)
  • Новинка

Чиста Синусоидална Инвертор Преобразувател на мощност на постоянен ток 12 v/24/48/60 В променлив 220 10 000 W Трансформатор на Напрежение

BGN 2.33

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Те могат без смущения работят само с няколко много напрежение 220 V Той може да се използва в автомобили и слънчеви системи. инвертори за автомобили осигуряват постоянна мощност 1500 W и максимална мощност от 10000 Вата. Оборудвани тихо охлаждащ вентилатор, който автоматично да работи с различни скорости в зависимост от мощността на натоварване (W) и температура, за разсейване на топлината и намаляване на работния шум.Led дисплей показва напрежението на входа на батерията в режим на реално време и ви напомня за необходимостта от зареждане на батерията, в съответствие с ниско напрежение.Когато инверторът работи нормално, изключен зелен led индикатор, но в състояние на защита ще свети червен светодиод.Те могат без смущения работят само с няколко много напрежение 220 V. Той може да се използва в автомобили и слънчеви системи. инвертори за автомобили осигуряват постоянна мощност 1500 W и максимална мощност от 10000 Вата. Оборудвани тихо охлаждащ вентилатор, който автоматично да работи с различни скорости в зависимост от мощността на натоварване (W) и температура, за разсейване на топлината и намаляване на работния шум.Led дисплей показва напрежението на входа на батерията в режим на реално време и ви напомня за необходимостта от зареждане на батерията, в съответствие с ниско напрежение.