Лека и здрава висока Тесен рафт за обувки KAIKEA за антре/гардероб, 8 Нива, долно Оттичане Органайзер за обувки, Спестяващ място, Стойка за домашния офис, побира 8 чифта ?
  • Новинка

Лека и здрава висока Тесен рафт за обувки KAIKEA за антре/гардероб, 8 Нива, долно Оттичане Органайзер за обувки, Спестяващ място,

BGN 3.33

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Здрав и издръжлив : Изработен е от висококачествена метална въглеродна стомана Здрава конструкция, която няма да попречи на съхранение на обувки и дори няма да ви разочарова си обувките ? Голям капацитет : 24x27x112 см (9,44 X10,6 X44 инча) ultra-висока стойка за обувки побира 8 чифта обувки.Открита полк осигурява Идеалното домашно съхранение на обувките. ? Спестяване на пространство : Тесен и лек дизайн ви Позволява да премествате устройството, където и да отидете и спестяване на повече места.Това ще ви спести вашия гардероб в коридора или Коридора от елементарно. ? Лесен монтаж : Проста конструкция дизайн улеснява сглобяването.Той ще бъде толкова Стабилно и добре пазената след като Сте Събрали Заедно, подходящи за изтегляне. ? Услуги : Благодаря за покупка в нашия магазин.Ако по някаква причина не сте доволни от този продукт, моля, свържете се с нас, ние незабавно ще Ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа. ? Здрав и издръжлив : Изработен е от висококачествена метална въглеродна стомана Здрава конструкция, която няма да попречи на съхранение на обувки и дори няма да ви разочарова си обувките. ? Голям капацитет : 24x27x112 см (9,44 X10,6 X44 инча) ultra-висока стойка за обувки побира 8 чифта обувки.Открита полк осигурява Идеалното домашно съхранение на обувките. ? Спестяване на пространство : Тесен и лек дизайн ви Позволява да премествате устройството, където и да отидете и спестяване на повече места.Това ще ви спести вашия гардероб в коридора или Коридора от елементарно. ? Лесен монтаж : Проста конструкция дизайн улеснява сглобяването.Той ще бъде толкова Стабилно и добре пазената след като Сте Събрали Заедно, подходящи за изтегляне. ? Услуги : Благодаря за покупка в нашия магазин.Ако по някаква причина не сте доволни от този продукт, моля, свържете се с нас, ние незабавно ще Ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа.Описание : · Тази 8-ярусную метална витринную рафт с по-тесен и по-лек дизайн Можете да се движите навсякъде и спестяване на повече места.Това е добро решение за съхранение на вещи в коридора, антре, гардероб, Тераса, гараж, общ шкаф и т.