TYNEWRGY Черна Farm Полилей от 8-те Тела, Висящи Лампи в Селски стил от Жп Свещи, Модерна Индустриална Подвесное Осветление за Кухня, Островен Хол, Трапезария, Спалня, Фоай?
  • Новинка

TYNEWRGY Черна Farm Полилей от 8-те Тела, Висящи Лампи в Селски стил от Жп Свещи, Модерна Индустриална Подвесное Осветление за Кухня,

BGN 40.00

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Дизайн фермерска къща】 Селски полилей се състои от 8 осветителни тела под формата на свещи на всяка изогнутом светлина рычаге, което го прави ретро и прекраснаРеколта полилей в селски стил подчертава изискан външен вид, като същевременно осигурява достатъчно осветление.Нашите висящи лампи за хранене могат да придават на вашия дом по-ретро-селска стил, който е идеален за фермерска къща, трапезария, хол, кухня, навес, коридор и фоайе. 【Регулируема верига】 Максимална дължина на веригата на нашата старинни полилеи е 59 см, можете да регулирате дължината на желязна верига в съответствие с вашите нужди.Farm полилей може да работи на всички тавани, включително и плоски, наклонени и сводест. 【Изисквания към електрическата крушка с нажежаема жичка】 Тази лампа за фермерска къща, подходящ за различни видове лампи E12, като Edison, лампа с нажежаема жичка, халогенни и led или CFL.Мощност на всяка лампа е не повече от 60 Вата.При използване на лампи с регулируема яркост и съвместим превключвателя за регулиране на яркостта на светлината може да се забавят, за да постигнете желания ефект осветление.(Крушки и преминаването диммера в комплекта не са включени). 【Удобен за инсталиране】 Към нашите индустриални железен люстрам в селски стил, приложен подробно ръководство, а в страницата на нашия продукт има подробно видео на процеса на инсталиране.С помощта им ще ви е по-удобно и по-бързо да бъдат. 【Дизайн фермерска къща】 Селски полилей се състои от 8 осветителни тела под формата на свещи на всяка изогнутом светлина рычаге, което го прави ретро и прекрасна.Реколта полилей в селски стил подчертава изискан външен вид, като същевременно осигурява достатъчно осветление.Нашите висящи лампи за хранене могат да придават на вашия дом по-ретро-селска стил, който е идеален за фермерска къща, трапезария, хол, кухня, навес, коридор и фоайе. 【Регулируема верига】 Максимална дължина на веригата на нашата старинни полилеи е 59 см, можете да регулирате дължината на желязна верига в съответствие с вашите нужди.Farm полилей може да работи на всички тавани, включително и плоски, наклонени и сводест. 【Изисквания към електрическата крушка с нажежаема жичка】 Тази лампа за фермерска къща, подходящ за различни видове лампи E12, като Edison, лампа с нажежаема жичка, халогенни и led или CFL.Мощност на всяка лампа е не повече от 60 Вата.