SAWQF Три цвята 2 BJ221 Лъжичка Стол Квадратен Foot Бар стол От изкуствена тъкан Бар Столове Спа Татуировка Масажен Салон, Мебели (Цвят: D)
  • Новинка

SAWQF Три цвята 2 BJ221 Лъжичка Стол Квадратен Foot Бар стол От изкуствена тъкан Бар Столове Спа Татуировка Масажен Салон, Мебели

BGN 33.17

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Пълни с гъба облегалка и възглавници с висока плътност, както и гуманизированный дизайн подлакътници осигуряват ви по-комфортен престой. Повърхността е от изкуствена кожа, лесно за почистване. Дизайн на поставка за крака позволява лесно да поставите краката си, можете да се облегнете на гърба на стола, да се отпуснете и да се насладите на дългите беседами. Основаване и укрепване плоча, изработени по технология гальванопокрытия, която е устойчива на корозия и може ефективно да предотврати ежедневно носене.Ние внимателно са проектирали гумени дъното, за да се предотврати приплъзване и драскане, дърпане.Този гуманизированный дизайн предпазва вашия пол. Височината на бар стол за сядане може да се регулира с помощта на пневматично повдигане на писалката, за да отговори на различните нужди. Пълни с гъба облегалка и възглавници с висока плътност, както и гуманизированный дизайн подлакътници осигуряват ви по-комфортен престой. Повърхността е от изкуствена кожа, лесно за почистване. Дизайн на поставка за крака позволява лесно да поставите краката си, можете да се облегнете на гърба на стола, да се отпуснете и да се насладите на дългите беседами. Основаване и укрепване плоча, изработени по технология гальванопокрытия, която е устойчива на корозия и може ефективно да предотврати ежедневно носене.Ние внимателно са проектирали гумени дъното, за да се предотврати приплъзване и драскане, дърпане.Този гуманизированный дизайн предпазва вашия пол. Височината на бар стол за сядане може да се регулира с помощта на пневматично повдигане на писалката, за да отговори на различните нужди.Въведение : бар столове, подходящи за ресторанти, кухни, дневни, развлекателни зали, офиси, кафе и така нататък. Ватиран дизайн предлага стилен дизайн.Възглавницата на седалката може да се завърта на 360 градуса, а на височина табуретов може да се регулира с помощта на писалката.Дръжка под възглавницата на седалката и може да се завърта на 360 градуса, така че можете да регулирате височината в различни посоки.Плътна порести възглавница с висока плътност осигурява удобно на седалката.Повърхността на възглавницата е изработена от изкуствена кожа за лесно почистване.Дизайн на поставка за крака позволява лесно да поставите краката си, можете да се облегнете назад, отпуснете се и се наслаждавайте на дългите беседами.