Кабел за зареждане Kuulaa PD 60W 2-в-1, USB конектори C за осветление /Type C USB кабел за iPhone, iPad, Huawei, HTC, LG, Samsung Galaxy, Sony Xperia, iPad Pro 2018 и други устройства (4 фута, от C C до + L, сив)
  • Новинка

Кабел за зареждане Kuulaa PD 60W 2-в-1, USB конектори C за осветление /Type C USB кабел за iPhone, iPad, Huawei, HTC, LG, Samsung

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【2021 Нов кабел за зареждане 2 В 1 】 : кабел за зареждане 2 в 1 от USB C до USB C + осветление, този USB-кабел, вграден в смарт-чип, поддържа конектор, автоматично предоставили зарядно оборудване, осигурява стабилна изходна мощност 【Сертифицирани за безопасност и гаранция за безопасност на дизайна】 Този USB-кабел 2-в-1 има електронни сертификати за сигурност, които отговарят на съответните стандарти, не е нужно да се притеснявате за качеството на този USB-кабел. за мобилни телефони, таблети и лаптопи.Бързо зареждане на PD мощност 20 W от USB Type C до осветлението.Забележка : Бързо зареждане изисква също така, че вашето устройство и адаптер за зарядно устройство поддържа бързо зареждане. 【Синхронизация на данни】 : Скорост на трансфер до 480 Mbit/s, бързо зареждане 3 A, пренос на данни и зареждане от мрежата 2 в 1. 【ГАРАНЦИЯ за качество】 12-месечна гаранция за качество, без проблеми и през целия следпродажбено обслужване, която доказва нашия ангажимент към качеството.И да ви помогнат за решаване на проблема в рамките на 24 часа.Ако на закупения от вас стока не отговаря на вашите нужди, изпратете го обратно за пълно възстановяване. 【2021 Нов кабел за зареждане 2 В 1 】 : кабел за зареждане 2 в 1 от USB C до USB C + осветление, този USB-кабел, вграден в смарт-чип, поддържа конектор, автоматично предоставили зарядно оборудване, осигурява стабилна изходна мощност. 【Сертифицирани за безопасност и гаранция за безопасност на дизайна】 Този USB-кабел 2-в-1 има електронни сертификати за сигурност, които отговарят на съответните стандарти, не е нужно да се притеснявате за качеството на този USB-кабел.