Комплект кабели за видеорегистратора, комплект твърди проводници с мини-USB порт дължина 11,5 метра за видеорегистратора, преобразува 12 В 24 В защитата от ниско напреж?
  • Новинка

Комплект кабели за видеорегистратора, комплект твърди проводници с мини-USB порт дължина 11,5 метра за видеорегистратора, преобразува

BGN 12.72

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Комплект кабели с мини-USB порт】 комплект кабели Mini USB с дължина 11,5 метра за видеорегистратора или друго устройство, което работи от mini-USB порта, стабилен изход 5v /3, входно напрежение се поддържа от 12 до 24 V 【Инсталиране на комплект кабели】 Свържете комплект кабели към блок с предпазители в автомобила вместо за свързване на зарядно устройство, а вместо това постоянно скрит кабел, и му е много лесно да се установи.Моля, обърнете внимание : свържете червения кабел от комплекта hardwire на ACC, жълт кабел за БАТЕРИЯ и черен кабел към GND (метална част на колата). 【24-часова монитор за паркиране】 Свързан комплект оборудване може да бъде включен в настройките за използване на режима на наблюдение на паркинг.Когато автомобилът е изключен, той може да остане включен в рамките на 24 часа, за защита на вашия автомобил. 【Защита от ниско напрежение】 Мултиплен защита -Благодарение на защитата от ниско напрежение комплект hardwire да се изключи автоматично се захранва чрез 60 секунди, при напрежение по-долу В 11,8 (+-0,2).Не ще доведе до проблеми с също освобождаване от отговорност акумулатора, не важи за камиони с напрежение над 24 V. Допълнителна защита, като претоварване на виновните, късо съединение, обратната връзка и прегряване. 【Безпроблемно обслужване на】 гаранция, безплатна подмяна на 1 година в случай на проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Комплект кабели с мини-USB порт】 комплект кабели Mini USB с дължина 11,5 метра за видеорегистратора или друго устройство, което работи от mini-USB порта, стабилен изход 5v /3, входно напрежение се поддържа от 12 до 24 V. 【Инсталиране на комплект кабели】 Свържете комплект кабели към блок с предпазители в автомобила вместо за свързване на зарядно устройство, а вместо това постоянно скрит кабел, и му е много лесно да се установи.Моля, обърнете внимание : свържете червения кабел от комплекта hardwire на ACC, жълт кабел за БАТЕРИЯ и черен кабел към GND (метална част на колата). 【24-часова монитор за паркиране】 Свързан комплект оборудване може да бъде включен в настройките за използване на режима на наблюдение на паркинг.Когато автомобилът е изключен, той може да остане включен в рамките на 24 часа, за защита на вашия автомобил. 【Защита от ниско напрежение】 Мултиплен защита -Благодарение на защитата от ниско напрежение комплект hardwire да се изключи автоматично се захранва чрез 60 секунди, при напрежение по-долу В 11,8 (+-0,2).