Шевни Ножици Метални Ножици За Бродиране НАПРАВИ си сам Ножици за Бродерия на кръстат бод Облекла Craft Художествена работа (бронз)
  • Новинка

Шевни Ножици Метални Ножици За Бродиране НАПРАВИ си сам Ножици за Бродерия на кръстат бод Облекла Craft Художествена работа (бронз)

BGN 5.06

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Многократно прилагане на】: В допълнение към бродерия, ножиците също така може да се използва в производството на произведения на изкуството, като ръкоделие, бродерия, занаяти собствените си ръце, за рязане на конеца, рязане на хартия и много други 【Многократно прилагане на】: В допълнение към бродерия, ножиците също така може да се използва в производството на произведения на изкуството, като ръкоделие, бродерия, занаяти собствените си ръце, за рязане на конеца, рязане на хартия и много други. 【Неръждаема стомана】: Ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана с обработка, която е по-трайна употреба, остър ръб осигурява висока ефективност на работа. 【Античен Стил】: Ножици за бродиране изцяло релефно, че има много класически античен стил по външния вид.Перфектни малки ножици за бродерия!. 【 Ножици за бродерия на кръстат бод】: Тези ножици за бродерия на кръстат бод - вашият първи избор за самостоятелно бродерия на кръстат бод.Те са остри и удобни за използване, добър избор за вас. 【Удобна дръжка 】 : Дръжка, изработен от TPR, осигурява по-добро сцепление, осигурява комфортно усещане за рязане и ефективно, спестява си сила, намалява времето за работа. 【Многократно прилагане на】: В допълнение към бродерия, ножиците също така може да се използва в производството на произведения на изкуството, като ръкоделие, бродерия, занаяти собствените си ръце, за рязане на конеца, рязане на хартия и много други. 【Многократно прилагане на】: В допълнение към бродерия, ножиците също така може да се използва в производството на произведения на изкуството, като ръкоделие, бродерия, занаяти собствените си ръце, за рязане на конеца, рязане на хартия и много други. 【Неръждаема стомана】: Ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана с обработка, която е по-трайна употреба, остър ръб осигурява висока ефективност на работа. 【Античен Стил】: Ножици за бродиране изцяло релефно, че има много класически античен стил по външния вид.Перфектни малки ножици за бродерия!. 【 Ножици за бродерия на кръстат бод】: Тези ножици за бродерия на кръстат бод - вашият първи избор за самостоятелно бродерия на кръстат бод.