Yonvim има бебе монитор 5 1080P HD Видео на бебето следи с Камера и аудио Батерия 5000 ма Нощно Виждане, Без Wi-Fi, 2-Лентов разговор 1000 фута Далечен бой Дистанционно управление ?
  • Новинка

Yonvim има бебе монитор 5 1080P HD Видео на бебето следи с Камера и аудио Батерия 5000 ма Нощно Виждане, Без Wi-Fi, 2-Лентов разговор

BGN 80.00

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【настроение 5-инчов HD дисплейДистанционното управление се завърта на 330 °, за да достигне всички ъгли на пространството, и на 110 градуса за преглед от пода до тавана, като се гарантира, че вие винаги ще имате перфектен преглед на вашето дете. 【2 Планини глас, за да пести енергия. 【Инфрачервено нощно виждане за сън.Когато температурата в помещението е под или над предварително определена, на екрана на предаване на температурата.Това ви позволява да настроите система за отопление или охлаждане на помещения за кратък период от време. 【Защита на личния живот - това е личния живот.Дистанционно следи бебето на големи разстояния може да обхваща 1000 фута (открита местност).Система за видео монитор поддържа двустранен разговор, независимо от това, дали сте в кухнята, в спалнята или в градината, можете да използвате гласа си, за да успокои детето си, и да говоря с него директно чрез монитор за деца.