Багажник за аэрозольной боя TOPOWN, стойка за боядисване на врати, Стойка за сушене на бои, багажник за боядисване на врати, Поставка за облицовки, врати, Кухненски шка?
  • Новинка

Багажник за аэрозольной боя TOPOWN, стойка за боядисване на врати, Стойка за сушене на бои, багажник за боядисване на врати, Поставка

BGN 24.26

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Иновативен дизайн】 Простор за боядисване на врати - това е иновативен инструмент, който може напълно да промени съществуващия си начин за предотвратяване на петна и петна при работа с прекалено много проекти, което спестява размер на стеллажа, повишаване на ефективността и освобождавайки пространство и ръцете ?【Удобни】 скоби за боядисване на врати, които може да се използва дори и от един човек. първо свалете всички аксесоари, като панти и дръжки, след това инсталирайте 4 кътче и сте готови за боядисване. инструменти за боядисване с ръководството за инсталиране и лесен за инсталиране.Подходящи за широк спектър от проекти, като вътрешни и външни врати, довършителни работи и врати за кухненски шкафове. ?[Спестяване на време, ако става въпрос за врата на кабинета или на други детайли, можете да използвате скоба с дървена лента.Ако в продължение на 1 година на гишето за пръскане на боя срещнете някакви проблеми с качеството, можете да получите нова или връщане на парите, като се свържете с нас.