[2] Червени Пластмасови бутилки за пресован подправки на 24 мл, Бутилка за разбиване на сосове, бензиностанции, на декоративно-приложното изкуство, кетчуп, горчица, м?
  • Новинка

[2] Червени Пластмасови бутилки за пресован подправки на 24 мл, Бутилка за разбиване на сосове, бензиностанции, на декоративно-приложното

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СИГУРНО за ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ - да е Изработен от пластмаса, не съдържат бисфенол А, в горния ред могат да се мият в миялна машина и микровълнова печкаЛесно се нанася надпис за етикетиране или идентификация на съдържанието вътре.ПРИЛОЖЕНИЕ - предлага се в опаковка по 2 порции, идеално за приготвяне на кухненски сосове, масла и подправки, както и за използване в клеях, декоративно-приложно изкуство, бои и блестках.Една ПРОСТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ - Капачки откручиваются за обзавеждане на чашите.Идва с лесно се отваря капака с широко гърло за по-дебели продукти.Отличен за кетчуп, майонеза, Зехтин, Горчица, Боя, лепила и много други!.УСТОЙЧИВОСТ КЪМ изтичане на информация - Няколко реда конци осигуряват херметичност на бутилки!Ето защо ние се различаваме от нашите конкуренти : имате много бутилки на пазара се опирам на капака!. ⭐⭐⭐⭐⭐ На удовлетвореността на клиентите = Eco Quality се стреми да Осигури най-задоволителен опит за обслужване на клиенти.Ние предлагаме гаранция за срок от 1 година за всички Наши продукти и Доживотна Клиентска поддръжка за всички клиенти.Висококачествени пластмасови бутилки за въртене на червените подправки на 24 унции ✔ Страхотна капацитет на 24 унции ✔ чудесно за подправки, салати, масло и всички видове употреба на кухнята! ✔ Се използва в много ресторанти, бургерных, грилях, барбекю и винарски изби! ✔ Хранителна пластмаса без бисфенол А означава липса на химикали / излужване ✔ многократна употреба и устойчиви на изтичане на информация ★ Точен съвет за перфектен контрол ★ чудесно за празни приказки за сладолед, кетчуп, горчица, майонеза, масло и много други! ★ Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина! ★ Удобен хладилник и фризер!Предлага се в опаковка по 2 броя директно до вашата врата!Добавете в количката днес!Опазването на околната среда винаги насърчава всички да се рециклират!.