Kisangel 1 бр. Рукавица за стрелба с Лък, Ръкавица за стрелба с Лък, Аксесоари за пръсти, Аксесоари за упражнения, Ръкавици за стрелба с Лък на 3 пръста, Лук и Цевье, Традиц?
  • Новинка

Kisangel 1 бр. Рукавица за стрелба с Лък, Ръкавица за стрелба с Лък, Аксесоари за пръсти, Аксесоари за упражнения, Ръкавици за стрелба

BGN 3.64

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

териленКОЖЕНА РЪКАВИЦА ЗА ЗАЩИТА на ПРЪСТИТЕ - Изработени от материал, устойчив и не поддающегося лека деформация, трайни в употреба.АКСЕСОАР за ЛУКА - той може да попречи на ръката и пръстите си далеч от повреди, когато се намирате.Каишка с кука и обков на китката, регулируеми и универсален, подходящ за повечето хора.ЗАЩИТА за ръце, при СТРЕЛБА с ЛЪК - Продуктът е произведен от материал, който не се поддава лесно на напрежението, което изисква дълъг период на употреба. Ловна ръкавица с 3 пръста - Чудесен пръст за стрелба с лък за аксесоари за сложни изогнутого лук.РЪКАВИЦИ ЗА СТРЕЛБА с ЛЪК - благодарение на вътрешен материал ръкавици ще бъдат изключително удобни в чорап.Осъществяване на списък 1 х Ръкавица за стрелба с лък Особености - Материал : Териленовая ръкавица за стрелба с лък. - Цвят : Ръкавица за стрелба с лък в Различни цветове. - Размер : Около 2 0x9 x 1 см Ръкавици за стрелба с лък на 3 пръста. - С една кука и катарама на китката, регулируеми и универсална, подходяща за повечето хора младежта ръкавица за стрелба с лък. - Тя е мека, лека и здрава, не е нужно да се притеснявате за сигурността на ловна ръкавица на 3 пръста.Ловна ръкавица - и здрави ръкавици за стрелба с лък, за да ви дадем комфортно усещане кожена защитни ръкавици за пръстите. - Това може да попречи на ръката и пръстите от увреждане, когато нямаш като ловна ръкавица.