XUYANHUA Топла и студена клетка за домашни кучета Преносим клетка за кучета Защитен калъф за развъдник (черен, 42 инча) (57LJC12R09H3)
  • Новинка

XUYANHUA Топла и студена клетка за домашни кучета Преносим клетка за кучета Защитен калъф за развъдник (черен, 42 инча) (57LJC12R09H3)

BGN 41.93

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Кожух осигурява на кучето допълнително чувство за сигурност, уединение и комфорт, а също така е полезен инструмент за намаляване на стреса. Две входни врати могат да се използват заедно или поотделно, а окото на прозореца с откидными врати позволяват да се регулира обзорность и вентилация. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип при изваждането може да се използва като ръчно преносима писалка. Изработен е от здрава и ветрозащитной плат Оксфорд.Нека кучетата вече не ще бъде студено от вятъра. Той е изработен от здрав и ветрозащитной плат Оксфорд, така че кучето повече не ще бъде студено от вятъра. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип може да се използва като ръчно преносима писалка при демонтаж. Кожух осигурява на кучето допълнително чувство за сигурност, уединение и комфорт, а също така е полезен инструмент за намаляване на стреса. Две входни врати могат да се използват заедно или поотделно, а окото на прозореца с откидными врати позволяват да се регулира обзорность и вентилация. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип при изваждането може да се използва като ръчно преносима писалка. Изработен е от здрава и ветрозащитной плат Оксфорд.Нека кучетата вече не ще бъде студено от вятъра. Той е изработен от здрав и ветрозащитной плат Оксфорд, така че кучето повече не ще бъде студено от вятъра. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип може да се използва като ръчно преносима писалка при демонтаж.Описание име на продукта : Клетка за Собакматериал : плат Оксфорд24 инча : 61.