Комплект стикери за временни татуировки ELANE 19 Листа, включително и 18 бр., Фалшива Татуировка за грим в стил боди-арт, 1 бр. стикери с татуировка по-спокойно, модерен ди
  • Новинка

Комплект стикери за временни татуировки ELANE 19 Листа, включително и 18 бр., Фалшива Татуировка за грим в стил боди-арт, 1 бр.

BGN 3.99

Продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤Безопасни и нетоксични татуировки : временни татуировки са отпечатани на висококачествени мастило за татуировки и хартияТова полезни материали, които може лесно да купуват и използват.Ако имате кожни алергии, не пръскайте върху крехката кожата, например, около очите. ❤Уникален дизайн : най-Новите и модерни дизайни за момичета, момчета, жени, мъже!!!Изразите своята индивидуалност, с помощта на появата на тези татуировки.Можете да се нанесе татуировката на рамото, талията, ръкавите, гърба, крака, предмишница, гърдите, четка, краката, шията и всяка друга част от тялото ви. ❤ Лесно се нанася и отстранява : Свалям слой от пластмасови листове, залепете татуировка на ръката, поръсва се с временна татуировка с вода и след 20-30 секунди повдигна хартия, за да получите пълноценен татуировка.Като цяло, най-добрия ефект от нанасяне на татуировка може да се запази в продължение на 2-3 дни.В рамките на този период трябва да се избягва контакт временна татуировка с вода и сапун, слънцезащитни продукти, гел за вана и други вещества на петролна основа.Напротив, с помощта на алкохол, масла за тяло и зехтин татуировка може лесно да се премахне. ❤Временна татуировка : Готино точно сега.У нас има общо повече стилове, които могат да бъдат подбрани в съответствие с вашата различна естетика и индивидуалност.Всяко използване - това е нов опит.Идеален за игри с билярд, пънк-партита, карнавали, cosplay-партита, мальчишников.Можете да споделя с добри приятели на уличната фотография, фотосъемкой.Насладете се на временни татуировки. ❤На удовлетвореността на покупката : ELANE се обръща внимание на качеството на всеки стикери е, че се отразява в строг контрол на всяка производствена линия, внимателен контрол на качеството и единствената надежда, че крайният продукт в ръцете си, ще бъде в перфектно състояние.Професионално обслужване на клиентите на онлайн 24 часа в денонощието, просто искаме навреме да отговори на вашите мистерии, за да предоставим на нашите клиенти максималният опит. ❤Безопасни и нетоксични татуировки : временни татуировки са отпечатани на висококачествени мастило за татуировки и хартия.Това полезни материали, които може лесно да купуват и използват.Ако имате кожни алергии, не пръскайте върху крехката кожата, например, около очите. ❤Уникален дизайн : най-Новите и модерни дизайни за момичета, момчета, жени, мъже!!!Изразите своята индивидуалност, с помощта на появата на тези татуировки.Можете да се нанесе татуировката на рамото, талията, ръкавите, гърба, крака, предмишница, гърдите, четка, краката, шията и всяка друга част от тялото ви.